TAKE MY PAIN

tjuu, dagen idag har varit lika härjad som alla andra. shiit måste tagga ner lite och vara själv för en stund.. haha cepe aja. börjar få flipp på praktiken, jag är inte den som är den som kan, vill eller orkar vara på samma ställe 24/7, blir så tröttsamt samtidigt som jag trivs fruktansvärt bra men men what to do. måste få in pengar från någonstans, fast pengarna inte rullat för fem öre men snart så.
direkt efter drog jag hem en snabbis o sedan neråt på tjejkväll, jaa you heard me. Absolut inte min grej, men de dög ändå :D vi snacka skit, spela spel (?hahaa), hade ansiktsmasker och dippa grönsaker i dipp, hahha vill ha detta på film.. INTE JAG !!
Imorgon är de äntligen helg och jag är ledig hela, fan vad gott de ska sitta. Ska njuta varenda morgon, freitag väcker du mig så vet jag inte vad som sker, sov med ena ögat öppet tills vidare så kommer jag nog allt på något.. Hatar valborg, hatar att man ska festa just den dagen då de hände, vill bara ligga hemma o stänga mig ute från omvärlden, men finns inte så mycket jag kan göra åt... 14 år ♥

nu ska jag kika the hills som äntligen kommit ut, peppa upp mitt humör lite extra!


JÄVLAR I HAVET!

Har precis kollat på den nya muthafucking avsnittet av The hills och seriöst... Jag grinar, jag älskar, jag dör... Denna säsongen kommer FAN bli bättre än den förra, allt känns så jävla seriöst och drama! ÅH jag kommer att sitta och längta till nästa, ååh nästa, ååh nästa avsnitt! Jag älskar The Hills helt enkelt, sluta aldrig upp med erat drama!


I'M SORRY

hhehe, dagen idag har varit insane. är bokstavligt talat helt jävla rubbad och slut i skallen efter denna dag.
Har känts som folk lekt drag kamp med mig eller något, men what to fucking do.
Iaf, på praktiken har jag stått i som aldrig förr. Jobbat i körva, diska, cafeterian, restaurangen, kallskänken.. Riktigt gott faktiskt. Direkt efter jöbba åkte jag och träna och sedan sola jag. Börjar bli neger på ryggen men tro fan inte att de har gett samma resultat på framsidan....... Nåja, ska ta en paus från solandet till måndag nu.
Aja, ska nog sätta på lite andra avenyn nu och äta glass. Bygga upp kalorierna som försvann förut på träningen, gött att freitag a.k.a biatch lever igen. I helgen kommer de bli så bra, så JÄVLA bra t.om aah tror inte ni ens kan föreställa er hur bravo bra jippie yeeeaj de kommer bli. STAY TUNED!!!!

The bitch is back

HOLLA AT ME YAH'LL! Hehehehe, jag är här och jag är redo för, eeeeh hmm... Ingen aning om vad jag är redo för, festen är inte förens i helgen yah'll men hey, jag kommer nog på något snaaart! Jag vet att jag har suuuugit på att blogga men har bara inte orkat, seriöst, hur beroende är ni av mig? Det räcker väl med den andra tjejen som bloggar här (har glömt hennes namn) hehehehehehe... Men aaah sitter i Uwalla och kollar på Barca - Inter och hoppas och ber att Zlattis åker ut, finito, byebye, adios med honom liksom, HATAR honom :@ Grrrrr... Sitter oxå och smaskar på en kall en, mmm, men dock har jag bara 5 burkar kvar och det gör mig ledssen i ögat :(



CARRY ME AWAY

kan inte somna, helt fastnat på nya spotify... illa som faen!!
Kom på en äcklig grej, imorse när vi käka frukost så hitta jag en navelsträng i mitt ägg, haha serri vidrigt.
Sedan berätta mamma att när jag låg i magen o ruva så var hon alltid sugen på korv med mos, jag har alltid älskat korv med mos tills hon berätta de där, TACK MAMMA!


HAEj

wopsi dejsi, ser att freitag inte vart i farten idag. How come? ingen aning, hon har väl haft fullt upp med att vara livsnjutare I guess! Good for you Hun ← *pekar*
AJA, idag har jag dam dam praktiserat. Gjort en jävla massa pizzor och fan vad goda dom såg ut.
Sedan drog jag hem en snabbis innan jag åkte o sola, och direkt efter de gick jag en promenix, gick för tusan i 2 timmar. Sprang gjorde jag också, efter en hund som var vilsen men som hitta hem av sig själv så ja hoppas någon såg mig springa där för fulla muggar för de hade jag lätt velat se själv, såg nog mer vilsen ut än hunden.
Nu ska jag snart sätta på en film och lägga mig, kommer garanterat somna efter 1 min men så är de ibland.

Imorgon ska jag praktisera, sola och träna. Alltså inga större förändringar i mitt liv, hehehehe mog1flikka_90
Haft to draaaaaaa! TALAS

100 AFRIKANER


BIG DAY COMING

jag tjillar just nu, så tänkte fortsätta med de. Lägger upp vad Nicholas anonym ålder skrev. Bra vitsig liten kille!



HAHAHAHAHAHA

Vill halsa spriten, men det är bara måndag ännu...

Här sitter jag och ruttnar, väntar på tills klockan skall bli runt 5 för då skall jag upp till älskade farmor&farfar och få mig lite mat... Haha, klarar verkligen inte att vara ensam hemma, I NEED MY MOMMY! :'( Miss her... Men aja, dom skall väl oxå få kunna ha lite roliiiigt, eller......? Är SJUKT sugen på att supa, inte festa utan bara supa, har en sprit flaska i frysen och en halv i kylen och det enda jag vill är att ta dom och halsa typ, det hade varit awe - wait for it - some som FAN! (älskar Barney) Men så märker jag att det bara är måndag, haha måndag!?! Seriöst, skjut mig sakta...


Melanie Fiona - Monday Morning


;PpppPPpp

Hejhallå, har sovit halva dagen.. Gårdagen var kata wait for it strof, var nog en av dom värsta dagarna ever.. innan har jag inte brytt mig eller tänkt på de speciellt mycket men nu känner jag att jag mår fan inte bra av detta, önskar att jag kunde komma bort från allt men de går inte.. fetta säger jag bara, men ska försöka att inte deppa ihop. Ska fokusera på annat, ta tag i mitt liv och ta bort allt skit som finns. nog de som behövs för att kunna leva normalt igen, Äsiiiiiiiiiick!!

Imorgon börjar praktiken igen, känner inte alls för att göra något denna veckan men time is cash så att säga.
Hade varit najs om jag kunde ta ledigt någon mer dag i veckan så jag kan dra till Freitag och softilera och bara ha de kul, hon är fan bäst. Skulle nog aldrig pallat allt som hänt utan henne vid min sida, hon ställer alltid upp och ignorerar när jag beteer mig som en idiot, förlåt för de, you're a true friend ♥ älskar dig sistah, soulmate, twin, alkohofriend, love.

Nu ska jag skriva på lite papper och sedan sova, puss hej.

Nelly.com var det

Efter jag köpte mig dessa två inköpen så var jag helt plötsligt 800 kronor fattigare, w-w-w-w-w-w-wehuu! HAHA, men det är förjäkla roligt att shoppa...


Godmorgon världen

Eller ja, har varit vaken ett tag! Har haft en dåålig nattsömn men en GALEN lördag! Egentligen så var det bara freitag jag skulle befinna mig i party-staden för parents åkte ju till Turkan, men väl hemma i hemstaden så kände jag bara: NEJ, nej det går inte... Jag kommer att vara ensam i en heeel vecka så jag måste få lite socialt umgänge innan jag kommer att go nuts så jag drar till Uwalla igen MEN kör nyktert och haha guess what, hade fan skit kult, det finns vissa personer i världen som borde få medalj för dom är så grymt sköna! (men tro inte att jag kör nyktert nästa helg, heeeell no någon måtta får de va) Lider lite med en person som fick lite för mycket att dricka och skit samtidigt, but hey, thats life you know! Idag har jag blåst mig själv genom att köpa kläder från Nelly.com, orka mig ibland... Har nog ett problem ;) HAHA men nu skall jag äta litt frukost för jak är hungrig sö... Men vi höres la? Eller.........................


Kanye West - Stronger
Nu jävlar är det ett nytt kapitel som skall skrivas gumman och nu skiter vi i allt!


FF

fifan, fick nästan en liten tår i ögat av att se freitags inlägg, you're like such a babe HELL JA!
Jag är din ying och du är min yang, hahah mezsmör men men. I LOVE YOU freitag!!!
lovar ett överkraftigt sött inlägg en annan dag, då ska ni få se på tårar vill jag lova. Smaack

Freitag om sin Fille

Jag tänkte vara lite djup nu och slänga in ett litet inlägg, jag vet inte om det är lyckoruset som har tagit över nu efter att United vann (!!!!!!!!) eller att det är alkoholen som börjar ta sig men måste skriva ett hyllningsinlägg om min kompanjon, min andra halva, bästa vän och partner in crime: Fille! Jag är så j*vla glad att ha den bruden i mitt liv och jag vet att våran vänskap kommer att hålla ut resten av livet - vi är som ett par siamesiska tvillingar, vi håller ihop i både vått och torrt och det kommer vi alltid att göra! Inget fejk, ingen bullshit just playing clean and true friendship... Jag vill aldrig förlora dig, älskar dig så jävla mycket och kommer alltid att göra det! Utan dig så finns inte jag (haha, det där töntiga uttrycket, men det stämmer sö)


Hoppar du så hoppar jag, lätt ;)


F.U

Sämsta dagen, tänker vara nykter nu ... förevigt eller byta umgänge, är så trött på alla människor som prioterar andra framför som inte ens betyder något men aja är de så ni vill ha de så varsegod, be my fucking GÄST hehehehhehe svengelska där o ptja, vem bryr sig... tänker fortsätta med min grej nu o sedan leta sovplats så jag kan dra någon gång.... imorgon blir de antingen jobb o sova eller jobb o festa som aldrig förr, får se på de hela!!!

TJAO ....

PS.


NEVER KNEW SINGLE COULD FEEL THIS GOOD, STOP PLAYING MR UNDERSTOOD

Hej hallå, idag fick jag reda på av en tanta på jobba att jag var dum i huvudet. Orkar inte göra en ganska kort historia ännu kortare, så vi släpper de redan nu, var redigt förbannad iaf.. hEHEHeH
Direkt efter jobbet mötte jag upp min lilla Frida, vi körde en drive in. Shoppa lite smått på torpet och sedan cruisa vi runt i uddevallat, satt på två stockar (svär på allt att vi aldrig sett så stora stockar i hela våra liv iaf *blink blink*), snacka skit skit och åter SKIT. Håller helt med my guuuurl i inlägget under, DÖD DÖD DÖD.
& imorgon ska vi leva livet som aldrig förr, sheeeeet kommer bli galet är så jävla taggad !!
Förövrigt är de 2 veckor kvar nu, fyfan längtar som ett as.
Sedan 3 veckor kvar av praktiken.
Imorgon ska vi boka biljetter till p&l .. got damn, detta är ju så jävla bra! Freitag, jag tror vi klarar oss bra med varandra, we don't need SHIT in our lifes.

t-t-t-t-t-talas


Är så jävla redo

Imorgon, tyvärr mamma & pappa får säga hej'då till er i telefonen (dock så var det inte planerat så) men jag måste ut imorgon - se upp för fille&freitag kommer att äga sönder, seriöst äga... Och kommer du ivägen för oss? Om du är någon vi INTE vill se, träffa eller HÖRA ifrån så kan du gissa att du kommer att bli nedslagen, seriöst du är död för oss båda - jävla ÄCKEL!


Tjo'bre

Då så var det dags att snart bege sig mot andra hemmet... Skall bara duscha & packa väskan, sen är jag r-r-r-r-r-redo för att städa min lägenhet -.-' roligt, naaat! Är sjukt sugen på bowling, åååh va längesedan jag fick bowla! SKJUT MIG... Haha men aja, får börja med mina stuff nu!


OMG, you listen to that bitch?!

Hey wazz up typ liksom halvt, men jag bah: DON'T KNOW! Hehehehehehehehehehe va händer idag då? Aaa det skall ni skita i! FUKKERS, nu blir det solariumet i en timme, don't wanna be yah!


Jag har öronvax i örat och det kliar


MGMT

Fyfan vad jag vill ha festival NUUU. kan fan inte ens fatta att snart har vi de bokat o klart, som jag har väntat och tjatat liksom :P med min "tur" så är dom väl slut tills dess och då kommer jag gråta vill jag lova......
Ne ska icke tänka dåliga tankar nu, ska snart iväg och sola. Har fan solat hela veckan, imorgon är sista dagen sedan blir de en helg paus från mitt andra hem solariumet.  Har ett litet cravings att jag vill bli brun, gärna nu också. Ser ju fan ingen skillnad förutom att jag var fruktansvärt blek innan iaf så ptja, något har väl skett.

Freitag om jag skriver att jag har jeans på mig, vad tänker du på då? haha jag vet att du vet ;)



ja googla ju bara heeey ..... *sad face*
Fin disco lampa iaf :)

Yeah right...

Jag kan säga såhär att uppdraget misslyckades KATASTROFALT, eller hur man stavar till det... I mean, va tänkte jag med att jag skulle kunna se den och INTE grina, my goood - ibland vill jag bara skjuta mig själv! Nu har jag blodsprängda ögon samt att dom är svullna och sen en tät näsa... Mamma bah: Va FAN har du gjort? Jag bah: Sett på Armageddon! Haha mamma bara suckar och säger: Du vet ju att du inte kan se den filmen... Hon har allt varit med dom gångerna jag ser på den filmen och gråter inte med måtta! Aja, det bevisar bara att jag inte är känslokall and that's GREAT! Men som sagt, Armageddon & Bruce Willis, sikken kombination... Jag älskar den, älskar den, älskar den, älskar...



Mys-dag

Regnet/snön faller här utanför mitt fönster och vad finns det att göra? Jo, jag har låst in mig på mitt rum och dragit ner rullgardinerna och på tv:n så spelas Armageddon, bästa filmen genom tiderna, så vi får se hur jag kommer att må! Jag försöker intala mig själv att inte gråta, I mean det är bara en film, jag vet hur den går och jag borde kunna hålla tårarna inne, men hey, detta vet jag om ca 2 timmar, se yah!

BOB-OM

Var hos frissan förut och hörde vad jag kunde göra med mitt hår så jag kan få de lite ljusare, lite brunare och lite rödare i håret samt slingor på de.. Hennes svar var att jag kunde klippa av mycket och nu snackar vi om M-Y-C-K-E-T på topparna så de mörkare delarna försvann o ptja, nej nej & åter nej.. Inte får jag färga håret något mer heller, så istället ska jag duscha håret hela jävla tiden, morgon, eftermiddag och kväll o sedan börja om på nytt... Ger dock detta bara en vecka, är för rastlös o behöver göra något nytt typ NU!!!!

Nu jävlar ska de skrubbas

SAY IT RIGHT








EY... HEY

ser att jag och freitag är inne här samtidigt, lite rövligt tycker jag !!
Ska snart dra på mig mina skor o traska på en liden promenad .. Har annars praktiserat, solat och sedan inte så mycket mer. Ätit har jag gjort, de var fan så gott vill jag lova.. Gud längtar inte till lördag, både jag o freitag ska vara nyktra.. Sätter 1 :- =ARBETSLÖS.. att vi kommer sitta i telefon hela kvällen, prata på msn, sms ja överallt. Tills klockan blir runt 9-10 och freitag somnar, sånt kan inte jag göra hur mycket jag än hade velat. Därför f underar jag på en riktig jävla all in på fredan, vara sjukt bakis på jobbet på lördan. Sova NOLL timmar och sedan decka så fort jag kommer hem o vakna på söndan utan ångest, utan baksmälla, utan någonting. Bara 54000 sms om hur roligt folk har de och vad jag gjorde på lördan, då kommer ångesten komma. Men nästa helg, och helgen efter de och de och de *eko* så ska jag inte banga något. på fredag är de 3 veckor kvar av praktiken, på någon av dagarna nu snart är de 2 veckor kvar till mitt och freitags äventyr. De är några dagar kvar tills vi ska boka P&L biljetterna och cirkus 2 månader kvar tills vi drar dit. Faaaaan vad jag älskar detta!!!

Haft to go and make some important phonecalls, hehehehe. FU min handledare på ARb föresten!!!!! that's all. hej

Change of plans?

Det är så jävla svårt att avgöra om hur helgen kommer att se ut... Kommer jag åka hem och behöva vara nykter i helgen (hehe, yeah right) eller kommer jag kunna gå ut på freitag och fiiiiesta? JAG VET INTE som sagt... Men kommer att bege mig mot Uddevalla snart (åååh va fan gjorde jag nu med datorn, det blev stor text på allt, fan, hatar när man kommer när knappar så fukkas allt upp) för att köpa mig ramar eftersom skall göra mig ett litet projekt i min lägenhet, det kommer bli f-f-f-f-f-f-f-f-fett nice! Men frågan jag ställer mig är: "Kan man köpa bag-in-box sprit på systembolaget?" Hmm, jag hoppas och ber för det hade vart najs att ha en hemma när jag ändå kommer att vara aaaall alone in my big house!


Solariumet nästa!

Jag f-f-f-f-f-f-f-f-f-fryser och det gillas INTE, så de får bli en timme i solariumet... Så om ni ser en röd kräfta på gatan så är det jag sö! Hehehehehehehe


ÅÅÅH, skjut mig...

Varför har ingen snygga kläder på sina hemsidor? H&M, Nelly, Gina, Bubbleroom - KOM IGEN, ge mig lite snygga kläder ffs... Fan va dålig dag jag har idag! :@

Tro fan inte att du är någon

Jante-lagen for life, hell ja!


Deppig morgon

För det första så börjar jag vakna tidigt nu för tiden, inte okej... Att sova till halv 9 is a big NO! Särskilt när vädret är grått och muligt, det gör mig depp-eli-depp... Vad skall man göra då liksom? Sen så kom "Miss Blue" på spotify och det fick mig att tänka på Spider som egentligen skulle vara hemma nu men är fast på andra sidan jorden, come on - j*vla ask fi*ta... (ursäkta språket) Men nu kom fembot på spotify så jag är genast på lite bättre humör... Lördag kommer att bli en piss dag, känner det på mig, men jag ber till gud att jag har fel, så jävla fel...


Vill tillbaka...


FEMBOT

Sitter här klockan 7 på morgonen och pumpar musik som faen. De är nog de skönaste sättet att vakna på, att höjja volymen så öronen sprängs... eller?

Idag gott folk så ska jag praktisera, sola, gå en promenad och sedan städa mitt rum.
Ajahahah, här har ni en låt att vakna till. Höjj volymen ffs! http://open.spotify.com/track/0c5ATqiRZlz0NB44k7ajIP


ALLA KÄNNER APAN - APAN KÄNNER INGEN

YOYO, helt glömt bort bloggen.. Varit en busy liden flikka idag.
först praktik, sedan direkt sola jag. Mums vad skönt o varmt de var, älskar när svetten rinner :)
Sedan mötte jag upp Chennie som jag inte träffar allt för ofta längre, vi drog oss till törp o jag hitta mig en as skön, soft, fin, fresh, mackafacking flow TiscHa.
Sedan cruisa vi runt lite, tror hon höll på att mejja ner 3 personer. Fick mig att tänka på GTA bara att jag satt o skrek "NEEEEEEEEEEJ, AKTA" o peka på de små söta offrena som gick så fint över gångställena.

En annan rolig sak, möter päronen när jag är på väg hem från bussen.. Dom öppnar fönstret o ropar "hej, vi ska åka o köpa bil. HEJDÅ" bara så där huxflux ska dom köpa en bil för 400 lax, jaja där ser man. Freeeesh som fan är den, blir motiverad som fisken i havet att kirra de där jäkla körkortet. Stay tuned for that, jag vill också kunna mejja ner folk på gatorna, köra för  rött, skita i att stanna på en poliskontroll och slutligen vara med på COPS när dom filmar mig slira runt på E6an medan polishelikoptern sprider ett ljus över min bil, andra bilar väjjer undan för mig och slutligen blir jag ägd o får en spikmatta under däcken så de låter KLICK KLACK BANG BANG BANG BANG. Men de tar inte slut där.... Eller????


I'm here

Hey hoe's... Sitter just nu vid min dator i Bullar'n, eller min å min, det är familjens, men WHAT EVAH, haha... Sitter och hoppas på att mina föräldrar INTE kan dra till Turkan på lördag för pga av den askan! Och varför vill jag detta? Jo för det viska i mitt höra (kommer inte ihåg vem som sa't men tror det var min man Svennis som sa't) att So'hoe kanske har premiäröppning på freitag? Hmmm, och JAG VILL DIT! ÄNTLIGEN, dags att få börja shakea igen, wiiihuuu! Men hey, det visar sig säääkert bara vara BULLSHIT... -.-' Men åker dom så skiter jag i utgången för tänker inte vara nykter på ett sånt ställe, aldrig... Och de är jävligt synd om inte F&F är där, för hey, what's a party without F&F? Men nu skall jag dra mig, skall till banken och föra över lite pengar... Det behövs, jag är så jävla fattig... // Freitag over and out


IT'S A FIGHT

Tjuuu brushor, fan kolla nyss på klockan o såg att den var halv 4. LYCKAT!! Ska upp om tre timmar så känns gaaanska onödigt att sova nu om man säger så. Fastna totalt i Andra avenyn, faaan vad spännande de är nu. Vill att de ska bli onsdag så ett nytt avsnitt kan släppas. Om de är Kim som rape-at Liv så skjuter jag mig själv, ungefär som Roland gjorde idag... Hoppas han överlever! ahah gud, får inte bli så besatt i serier.

Är så jävla shoppingsugen, sug mig att jag är så pank de bara går att bli o jag fick lön i torsdags..... ååååh, att jag aldrig lär mig. Blir att byta tillbaka alla kläder jag köpte förra veckan så jag får in lite cash.. Stör mig att jag suktat ner mig på ett par jeans, jag hatar jeans men jag måste seriöst ha dom. Så får kika på dom imorgon efter praktiken. Sedan ska jag lätt lägga mig i solariet o sova.. 
Ne nu blir de film, borde kanske sätta på alarm lite varstans i mitt rum om ja somnar för just nu är jag galet trött..

Yeye, freitag du får stå för bilderna. SEE YA

JAG ÄR JAG OCH JAG SKA GE JÄRNET

Sitter här på sängkanten och lyssnar på Petters nya platta, helt ok.
Helgen har varit helt ok den med, börjar bli rätt segt att festa nuförtiden.. Alltid samma saker, folk, platser and so on så I guess att jag har börjat tröttna lite smått.. Sicken tur att jag och my girl har planer på att vara nyktra nästa helg.

Kan sammanfatta den med ord. alkohol, förfester,"fest", krogen, svarttaxi, väckningar, jobb, drama, båt, uttråkad, film, godis, mat.. haha roligt liv!!

Idag har jag o freitag softat med film o massa gott. Så nu ska jag börja träna och gå på diet. Jag vet vad ni tänker nu, men A girl gotta do what a girl gotta do ibland.
Så ska sätta mig nu o kolla lite dieter som funkar snabbt men ändå innehåller lite mer mat än sunkiga pulver grejer.. SKA klara, MÅSTE klara, VILL klara.. Uppdaterar er hur de kommer gå!

Annars har jag suttit o rättat en typ 10 sidor lång skolarbetsuppgift. Fick mig att tänka tillbaka till skolan och fyfan vad jag inte saknar den. På tal om skola, ska in o kolla kurser på Komvux nu. Inget jag vill egentligen motivationen = NOLL men jag måste..... FAKKKK

HELT JÄVLA OTROLIGT!

Minut: 92, sekunder: 34 - Paul Scholes gör 0-1 till United, jag är överlycklig! ♥


Live från butlers

Hej hallå! Sitter här i min ensamhet och inväntar andra halvlek mellan Man SHITY och Man United... Jämn och jobbig match och jag får panik, dock är det mest United fans här så jag trivs i denna omgivning. Fille jobbar just nu och slutar inte förens 5 och skall hämta henne sen och jag hoppas att hon är snabb (den familjen är kända för att vara sega tycker jag, men säg inget till fille) Men nu startar andra halvlek och mina nachos är här, freitag over and out!

DROP IT ON YOUR F*CKING HEAD

tjosan i trosan, sitter på freitags golv o sipprar lite öl. Fifan vad nice va, var lite fuller igår som ni kanske märkte så har mått lite som jag förtjänar idag hahehahohi..
nu ska vi snart dra oss mot skeppsviken och grilla samt dricka, tihiii.
Imorgon är de jobb o sedan all jävla in, köpt out fit o allt. Nee fan, nu ska jag fortsätta här borta på andra sidan skärmen.. HOLLA AT US

Ps. Spidaah, Vi saknar dig med. När du kommer hem är de F-est som F-an. You know the two F's.. Fest med fillefrida. HEHEHE love ya Ds.

JAG GILLAR'T!

Haha, skrattar fortfarande av min kärades fylle-inlägg här nedanför, du är för go gumman ♣ Oj, de blev fel symbol, de skulle vara ett hjärta, menmen, orkar inte ändra... Idag goes freitag friday och det skall bli fest för heeeela slanten! ÅÅÅH är sjukt taggad och skall ta mig en gin/fläder drink snart och älska med den typ, haha! Idag så har jag träffat hela världen typ, de börja med att jag åkte till centralen innan jag drog till torp för att vara med bellsan en stund och chilla, mycket mysigt! Sen drog jag till torp, snacka lite med fillan, mötte upp mor och åt med henne, fick träffat emma & gicka, mycket trevligt :) Sen skrämde jossan skiten ur mig haha, jimpan var också där sen på stadium så träffa jag anette, seriöst? Hörde jag bullingkalas på torp idag? Mycket trevligt var det iallafall! Nu byter jag samtals ämne, seriöst, finns det något bättre med att ha sin mamma med på torp? Ne skulle inte tro de, nu har jag 2 par converse, fin bh, underkläder, strumpbyxor och MAT! LOVE YOU ♥ Men nu skall jag f-f-f-f-f-fixa mig och längta tills fille kommer hit, ikväll blire grillkväll och suping, hur underbart låter inte det?



CHANGE

Freitag, vårat löseen är s¨jävöa jobbigtl... hahaha du fatta r inte vad jag kämpat för att skriva normalt.. skitv svprt. ätrr nog rätt  tankad, alla andra drac k några öla, kjag drack några liter vin héhehe så de ska vcara, man är  bara úng o dum en gång så bara att köra apå. einte hänt så mykceyt, kjaqg lyssnmar mysik o hjar de soft. salnar freitag som fan, hon får mig så hävla gllad. love you girl, hur gör mN hjärtamn härr???
bäst att sova kqnske ska upp om 6 timmar ryp+, shit vad jag prickar rättt tangenter rätt, försökwe koncenterara mig, är så jääääääääääääävla grym..... nu k0om en grym låt, så sla ´sjinga lite o sedan sova....freotag radera detta imolrgon... Du är BÄST *kpncenteradä*

DITCH THAT....

Hmm, såg att Freitag lagt ut bild på oss när vi var på tävling i fucking Åmål, tycker inte bilden ger oss så mycket rättvisa men men nu har ni en liten bild hur vi ser ut iaf.

Idag har jag, ah behöver jag ens skriva det.. Ni får gissa istället!
Sedan, torpa jag lite. Fick med mig 4 skor tror jag, ett linne och ja gissa igen?? Kan de ha kanske ha varit praktik jag gjort idag och en liten hårfärg som "råka" trilla ner i min väska..? Vem vet.

Yeye, nu sitter jag med hårefärg i håret. Så nu har ni 99 % chans att svara rätt på en av frågorna, höhö..
Fifan, haft 3-4 hårfärger på 3 dagar. Men som sagt, har svårt för att bli nöjd med mitt lilla hår som nog snart kommer falla bort men de är smällar man får ta ibland..
Sedan efter färgningen blir de av med de o på med lite slingor, köpte fan fel färg på allt.. skjut mig, men ser ut att kunna bli rätt fint ändå, annars skjuter jag mig igen.

Sedan ska jag fixa mig lite snabbt, sedan ner till min Clan o dricka lite öl o vin, de behöver jag efter denna vecka !! Imorgon kommer Freitag in och då blir de grillning och lite annat smått o gott med våra grappar.
Lördag blir de jobb, sedan ALL IN för söndagar är min enda lediga dag nu förtiden så bara att köra liksom.

Hejsvej

Såhär ser jag & Fille ut...

Det har ju tjötat om hur vi ser ut och sånt och därför tänkte jag lägga upp den senaste bilden som togs på oss från i helgen - så ni får se dom coola brudarna från lite här & där...


Freitag & Fille in action


OJOJOJ!

Läste fille's inlägg precis nu efter att jag hade skrivit mitt och besöksrekord? HÄGÖHÄ! (fille fattar) GUUUUUUUUUD VA JOOOOOOOOOOLIGT! VÄÄÄÄÄÄÄÄLKOMMMMMMMMMMMMMMMEN ALLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!


Mama's.... slave?

Haha igår bad mamma mig en hemsk sak, fruktansvärd sak, en sak som får mig att rysa igenom heeeela kroppen... Hon bad mig att städa övervåningen *PANG* I'm dead... HAHA nee då, it's cool, jag kan sånt! Hon vet att jag är grym på detta och litar på mig, vilket är rätt! Helt rätt, så nu skall jag sätta igång med mina saker... Btw, hatar att vara fattig, påminn mig nästa gång att INTE spendera pengar på ett hår med pengar jag INTE har!



BESÖKSREKORD

*trummvirvel* nu har nio läsare hittat hit, varav två av dom är jag och freitag. hahah, detta är ju rätt roligt ändå.
Nåyeah, tog bort mitt förra inlägg.. kändes inte allt för smart att ha kvar.
Idag har jag iaf praktiserat som vanligt, så otroligt skönt när solen kommer fram så man slipper ha massa smink på sig, lite synd dock att jag jobbar mellan dom tiderna solen tar som mest men jag o bini brukar gå ut o sätta oss på rasten o sola en liten stund så de är ju alltid något.
Efter praktiken åkte vi och sola, mina glajjor som inte ens är en vecka gamla pajja förut, hur lyckas alltid jag med de? & framför allt hur lyckas jag med de, när dom legat i en väska som vart uppsatt på en krok på en vägg som jag inte varit vid.. Så den stora  frågan är väl snarare vem som pajjat dom, heheh kanske någon som blev lite hetsig o gick till omklädningsrummet o använde just min väska som boxningssäck!!!

Aja, efter praktiken drog vi o sola, fyfaen vad varmt de var. Någon som solat precis innan så vi koka ju ihjäl där inne. Efter de drog jag hem o softa lite, sedan gick jag på 1 ½ timmas promenad med simpen och catris. Så grymt skönt så nu är jag galet trött ..

imorgon blir de praktik och direkt efter kommer mamma ut så ska vi kika runt lite, hoppas på feting lön så jag iaf kan köpa de nödvändigaste.. time will tell, som med allt. GODNATT

är sugen på denna hårfärg med lite ljusa slingor i.. Ska jag??

Byter däck!

Tja, sitter i skee och svettas ihjäl, det är så grymt varmt så jag vill bara hem och lägga mig på altanen och pressa... Men får vänta med det en stund för skall byta till mina sommardäck, det betyder oxå att jag skall få mina snygga a-kapslar tillbaka, love them! Har också skaffat mig ett sommarjobb som jag blev super glad över (tänker inte skriva vart pga av min identitet) men det kommer att bli en awe wait for it - some sommar iår, I can feel it :)

LYCKAT...

... när man lyckas somna både ifrån dator och tv.. vakna nu och har ont i halsen, fyfan börjar bli trött på min hals nu!! Aja, får väl försöka somna om igen, todeeelo

Tjosan i... trosan?

HAHA, älskar freitags bild i inlägget innan. Nåja kvällen har varit helt ok, gått en promenad o softilerat lite granna. Behövde de lite smått, kropp och hjärna and so on hänger inte riktigt med mig ibland. Har även färgat håret, fortfarande inte så jag vill ha de men nu är de varken dö fult eller fint.. Men men, de kommer.
Har även kikat på D.H med mami, trevligt.

Imorgon blir de praktik som alltid, hoppas på att de händer lite mer imorgon men de tror jag tyvärr inte de gör. Aja två praktikanters sista dag imorgon så efter de blir de antagligen lite mer att göra när de inte är så fullproppat. Imorgon har jag även gjort en hel månad och de betyder en månad kvar, shit tiden har gått sjukt fort så nu är de bara sista halvan kvar och sedan är jag klar.
Ska söka in till lite skolor nu snarast, få in lite cash o få lite finare betyg än dom jag ehm har?
Iallafall, efter praktiken ska jag sola så de står härliga till. Helv-te vad brun jag ska bli..

Annars inga planer, på fredag hoppas jag på grillning och lite kalla bärs och härligt folk så ska försöka styra upp detta imorgon. Shit, de är bara onsdag imorgon. Trodde liksom de var torsddag, konstigt nog känner jag lite som Freitag, inte alls sugen på helg.. Vill helst bara ta de lugnt, sola, slappa, umgås och jobba?? Vad händer med oss seriöst, börjar vi mogna eller är vi bara jävligt invalida just nu?? jag har ingen aning, får ta tag i detta också ..
Nu blir de film och sedan sova! tjaoo

Hej hopp, snopp?

Hehehehe ojojoj, här var man i kiss&bajs åldern så piiiiiiiiinigt - eller? Idag så golfa jag och mami, det var premiär och det gick helt ok för mig idag, men vi gick bara 9 hål för jag orka inte mer (hade faktiskt varit på promenad tidigare och vart ute i solen hela dan, de tar på energin) så nu sitter jag här och skall kiga på Smellsea, hoppas dom losar -.- inte för det är någon chans att dom gör de för dom spelar HEMMA och möter Bolton, skjut mig... Btw, de blir till att putsa bort all dam på mina rosa fina fotbollsskor för på torsdag är det träningsmatch på gräs, jag kommer gå all in ;) Freitag over and out...


SUNSHINE; LIFE-SMILE

YOOOO!
wazzup? Själv sitter jag här på kanten av min säng och har precis tryckt i mig en burgare och lite pommes, fy satan vad gott de var. Så fort min praktik är klar och jag kan ligga hemma några dagar i veckan och softa så räkna med att jag ska frossa i pommes, himelskt gott..
Jaja, praktiken börjar bli rätt seg.. Inga folk, så står mest o glor. Tacka gudarna att vi har mössa på jöbba för hade inte klarat av att visa min kaluffs, var de sista jag tänkte på när jag gick och la mig och de första jag tänkte på när jag vakna, how sad ?!

Nu ska jag snart färga håret, inte så ovanligt men vill man vara fin får man lida pin. Sedan kanske sola, annars ta en ruskigt lång promenad i solen OM jag hittar en mp3 eller något liknande, sedan är jag sugen att gymma men de är för sent nu så får ta de på torsdag istället. annars ska jag nog faktiskt ta en tripp till staden o sola med en kamrat som nyss kommit hem från andra platser så vi har en del att catcha upp om, om man säger så.

Nu till the big question, vilka äro ni som läser våran blögg? Can't wait to see your answears, ni är inte många men ändå en del, vi har ju inte nämnt denna för speciellt många. Iallafall inte jag, Freitag är du boven i detta drama??



ÅÅÅÅÅH, glad jag blev nu när de lagt upp videon med mina män igen!! <3 <---- glass
ps. varför i *pip* är den cencurerad???? Hatar't *sad face*

Dags att sola

Har precis kommit hem från morgon-promenaden och nu tänkte jag lägga mig i solariumet en liten stund, solen har inte direkt kommit fram till altanen men jag får så dålig färg så det är lika bra att köra på lite solarium också... I mean jag vill ju inte få färg i slutet av sommarn? Hehehe!


NIGHTMARE!

Oooh herreminskapare, hade en sån jävla mardröm inatt, jag födde två tvillingar... Usch det var så hemskt för jag var en fruktansvärd mamma! När jag hade dom i en såndär vagn så snöade det och jag drog inte upp den där saken som skall skydda deras ansikten utan dom fick ligga där och bli igen snöade, sen så ramla en ut ur bilen (?) han öppna bildsdörren själv faktiskt, jag spände aldrig fast ungarna utan bara satte dom ner i sina små stolar så dom ramla antingen ut eller gick sin väg så att jag inte kunde hitta dom... Jag hade ingen bröstmjölk så jag koka typ spagehtti och gav dom, wtf liksom? Sen så glömde jag bort dom hela tiden, jag bah? Hmm, ställde jag in ungarna i bilen eller är dom borta vid affär'n? Och sen så var ju gamla freitag kvar så jag ringer till fille och bah: "EY, vart är festen till helgen - ÄR SÅ J*VLA TAGGAD!" Och fille liksom "Men du har ju barn?" ÅÅÅÅH hemska natt, aldrig barn innan jag har vuxit upp... Freitag over and out


Nej tack!


SHOOT ME DOWN


THOIA THOING

Freitag har rätt.. mitt hår ser nästan ut som bilden nedanför, fast värre och i en annan färg!! Ska dra täcket över huvudet och avlida en stund..


- Detta kommer att sluta illa...

I know, det är bara måndag men hey, jag är inte sugen på att dra ut i helgen... Hmm, är det något fel på mig? DET jag SKULLE vilja göra är att kanske köra en nykter-fredag men min kära vän? Har precis gett henne förslaget på msn men haha är rädd för att se vad tjejen svarar :S Oh snap, vad är det med mig? Är sjukt sugen på bowling iallafall, fast det är jag alltid...


DROP IT ON YOUR F*CKING HEAD

Sitter i skrivandes stund med avfärgning i håret, 40 minuter ska de sitta i. Ska man våga chansa när dom varna i affären för håret lätt går av, blir torrt och tovigt ? Jo de ska jag fan i mig, för jag lever för att chanse heheh.
Kommer dock sakna att leka hitlah med mitt svarta hår, vi hade en del fina stunder tillsammans, gjorde iaf en sista hitlah pose innan färgen slank in. Den kommer dock inte visas för den vart inte vacker..

Har även hunnit sola idag, fick faktiskt lite färg. Förlåt att jag ljög Freitag men de var så svårt att se i solen hur brun jag egentligen var, kan ju säga så här att våra rörelser vi gör med händerna i bland du vet "put your hands up" typ? Dom kan vi inte göra längre, hade varit en hycklare med tanke på min hud ton.... Överdrivarn här, japp!
Ne nu kliar och svider de utav helvetet här.... f*ck.
Btw, får man svära o skriva fula ord här på blogg.se? Bra att veta när jag ibland "råkar" skriva ett och annat fult ord, tihi..

Nu blir de avfärgnings dusch, sedan mms bild till Freitag sedan på med den andra hårfärgen, sedan mms bild 2 till freitag, sedan blir de antingen graven jag grävde här på baksidan eller en promenix, allt hänger på håret..
ha ha där var jag vitsig!! SO LONG FUC*ERS *piiiiiiiip*


What a day!

GUUUD, ge mig mer sånna här dagar! Seriöst, det har varit en underbar dag idag... Börja först med frukost på altanen vad får jag se då? En stor rådjursfamilj äta på gärdet, aaaw, det är så fint med rådjur. Efter frukosten så tog jag mig en skön promenad and get this, jag gick i bara kortbyxor och t-shirt för det var så VARMT! Sedan kratta jag lite vid Ivar's eftersom mamma hade bett mig så snällt, efter en stund krattandes så la jag mig på altanen och softa (!!!!!!!!) och avslutade dagen med lite mer krattning eftersom I am the perfect daughter (eeh, say what?) Så nu blir'e att ta en dusch och sedan ta på sig mjukiskläder, det har jag förtjänat! Hoppas också på att de kan bli lite golf imorgon med mor&far nu när vädret är som bäst, wish me luck... Men nu skall jag dra mig och håller tummarna att filles hår inte blir som bilden här under, hehehehe! // Freitag over and out


NATURALLY

Hej hej hemskt mycket hej. Idag har jag praktiserat som vanligt, på varje rast sprang vi ut o sola så jääävla underbart väder idag så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen.. Fundera på att ta mig en tripp ner till stan, sola och sedan bussen hem. Funderar på att försöka fixa lite pengar så jag kan köpa med mig hårfärg o experimentera lite hemma, vet dock inte om jag vågar inte direkt så att jag kan ligga hemma och gråta då eftersom jag måste till jobbet för att få in lite cash iaf.- Min ekonomi är verkligen inget vidare nu förtiden, känns inte okej.. Har så mycket planer nu fram över så behöver ändra detta fort som faen.-
Nåja, annars ser veckan rätt lugn ut. Praktik, sola, gymma och promenera är de enda jag tänker sysselsätta mig med iaf för nu gott folk ska jag komma i trimm, så kanske borde lägga ner att äta bullar, bakelser and so on till frukost!! time will tell..

Ååh, härliga morgon!

Snacka om att jag har sovit inatt, somna 9 igår och vakna inte förens nu, hur jävla great är inte det? Jag är pigg och utvilad och kan de vara bättre att solen skiner som bara den :) Så de får bli en morgon promenad tror jag... Men nu blire frulle, kanske skall äta den på altanen?

DOIN FINE

Hejsansvejsan i lingon träsket, denna helgen har minst sagt varit intressant och rätt boooring.. Inte hänt något speciellt egentligen, men men alltid kul med my love så jag klagar icke. Igår var vi hemma hos phillllle och kika El clásico, haha jag satt med head set o kolla just cuz I haft to lyssna på musik när jag dricker förstår niiiii..
Sedan drog dom andra till helt andra platser än jag, jag gick ja vart gick jag? Där har ni en liten karamell att suga på :)
Nu ska jag äta mig fet på godis och sedan lägga mig ute med en tidning och bara sola röven av mig, fifan vad nice.. Nu sitter iaf frietag garanterad fast klistrad framför Tv'n, United spelar idag serni..
Aja, nu blir de solning!! BYE

Word & bakis

Omg... Ligger här i ? säng med han och karl-in och kan inte sova, varför är jag en person som inte kan sova dagen efter? Det är nog guds sätt att straffa mig att inte dricka, what'evah kommer att dricka ändå ;) Har inte uppdaterat så mycket därför att igår så gjorde jag de jävla högskoleprovet, och säger så här: FUKK IT! Så sjukt svårt och tråååkigt, sen så var jag lite bakis på de, allt för att göra fille stolt, ja ni kanske fattar att fille är inte i min närhet, hon är någonstans i stan - but I can't tell where :O Men nu skall jag hämta mig en freitag tidning som jag såg ligga på toan, hoppas den innehåller massa sex-frågor, är sugen på att läsa sånt :M P.s, tänker inte skriva om El Clasico därför att........ Freitag over and out!

GO !!

Idag har inte varit min dag, många kunder har varit så fruktansvärt hetsiga så mitt humör har inte varit på topp.. Men nu är jag hemma, solen lyser, köttet grillas och pommesen är i ugnen, fan vad gott de ska bli med mat!
Sedan blir de snabb dusch och sedan hem till Freitag :) Kommer lätt bli ALL IN idag, är så fruktansvärt taggad!!
El clasicó också, häääääärligt..

Räkna med smaskigheter imörra ladies and gents.

DETTA FÄLT MÅSTE TYDLIGEN FYLLAS I

hej o hå, kom nyss hem o snart ska jag fara iväg igen. ahah fara, vilket jävla ord ändå!
Ajajajaja, gårdagen var.. speciell? Hände väl inte speciellt mycket, Freitag var ganska tankad, jag var rätt lugn igår.. haha fick skjuts av en svin skön snubbe till stan, kan inte ens förklara de var så patetiskt synd om honom på något sätt så både jag och freitag var tvungna att ge han en kram när vi skulle gå.. Väl på krogen så var de helt dött, skojjar inte. Vi var fula och beställde vatten, hällde ut vatten och hällde i våra egna öl ist, nöden har verkligen ingen lag när man är törstig hehehe.
Nu ska jag göra mig iordning för jobbet och direkt efter jobbet blir de dusch och sedan hem till freitag och prata om nattens bravader, är liide nyfiken :D

& freitag, lycka till på högskoleprovet, hoppas du inte var alldeles för bakis idag!! Men jag vet att du kommer vara grymmast av alla. PUSS

Freitags psalm!


Kapten Morgan

Hej hallå! Här sitter jag i min lägenhet och väntar på att klockan skall ticka mot 1, då skall jag bege mig mot Tanoooom och just de ja vad skall jag göra? Hehehe, de ni... Men håll tummarna för mig, det är allt jag kan säga :) Sen när jag är färdig där, för kommer inte vara där så länge så sen blir det att dra direkt till Uddevalla och börja p-p-p-p-partaja! ÅÅH är så jä*la taggad! Idag blir'e fille&freitag night fo'sho! Men skall fortsätta med mitt spännande liv så SE YAH!



RETURN THE FAVOR

Som ni märker har jag ingen livlig fantasi med rubrikerna, så därför blir de låtnamn istället. Rätt skönt för er, för då får ni varje dag en ny låt att sätta på, hehehe.
Måste förövrigt skratta lite åt Freitag som t.om ändrar till Freitag i inlägget under, tror ni hon heter Freitag på msn? hahaha HELL NO, du är rolik du stumpan!
00:25 börjar how I met your mother, bästbästbäst. I love you Barney.
01:55 börjar party till döds, B-filmer som jag måste se, seriöst... fan står i valet o kvalet, men vi får se håller jag mig vaken så vet ni vad jag gör prick den tida heheeh annars dregglar jag kudde..

Hoppas på att praktiken går fort imorgon, men de antar jag för de brukar den göra konstigt nog. Lite roligt att de går så fort medans när jag jobber o får betydligt mer pengar så går de sakta som faen, aja..
imorgon blir de iaf fest med freitag, inte så ovanligt men jag gillart. Sedan upp tidigt på lördagen för den jäveln ska göra högskoleprov? haha lycka till och jag ska hem o sova en skvätt innan jobbet, sedan kör vi på'tt igen som sagt.. HALLA


*här ska en bild visas* Freitag du som har all tid i världen, kirra de ;) puuss på daj

Så här laddar vi inför festfredagar

felicia säger:

 runka

' freitag säger:

de kan nog funka

heheh

' felicia säger:

 vi ska hitta oss två hunka( R)

' freitag säger:

å ey några sunkar

' felicia säger:

 som punkar

' freitag säger:

medan vi knullar munkar

' felicia säger:

 kommer ej på mere

' freitag säger:

Haha inte jä heller


Btw, memmo till Fille

Bara så du vet så brukar jag ändra när du skriver dina headers, du har alltid små bokstäver och hey, det pallar inte jag :( Im sorry, please don't kill me, love you ♥

Såg ni mig?

Hehehe när jag snacka med fillan förut så blev jag själv sugen på att ta mig en liten promenix, det blev inge lång en men bara skönt att få komma ut och bara rensa tankarna, och rensa tankarna gjorde jag indeed! Nu tänkte jag dyyscha mitt vakra hår och sen invänta "Supersugen" klockan 9 på sexan, jag lovelovelove that movie, grymt kul är den... Men som sagt, får sätta fart nue - peace be with yah

Rebirth

Tjena tjena, fille fisk fedda här med rätt att tala.
Idag har jag praktiserat som vanligt, på rasten dök Freitag upp som en ängel från ovan, åh hallejösses amalia vad glad jag blev i magen av att se den damen som förövrigt var väldigt ljuvlig i håret, inget promoe hår denna gången men de kommer när hon deckat... tuggummi och klister kan skapa mirakel ibland!

Nu ska jag snart gå ut och gå en liten promenad, är redan trött på denna veckan och behöver helg. Slippa tänka o bara njuta av livets goda, + lite jobb på're = CASH MONEY!!

Har inte så mycket att dela med mig, haha jo lite. En 30 + tjej var på jobbet förut, knall blondt hår, sönder solad och när hon öppna sig mun, hahah gud kan inte ens förklara. Men tänk er en människa som försöker prata stockholmska samt fjortiska i ett, de var fan alla tiders vill jag lova. Prova även en ny korv idag, jag tyckte den var god men ingen annan så feg som jag är o måste tycka som alla andra så höll jag med.... Nåja, nu blir de som sagt PROMENAD!!!!

Ps. Freitag, du får stå för bilderna.. jag pallar ej *pallar äpplen* Ds.

Döda mig, skjut mig, häng mig...

Nej, igår så gick allt åt helvete... Seriöst, åt helvete! Blev också sjukt förbannad på vissa folk på fejjan som tog utnyttje av detta direkt, fuck you säger jag bara! Nu sitter jag i lägenheten, är sjukt deprimerad, vet inte vart jag skall ta vägen. Men skall snart ut till torp för att träffa fille, skall lätt köpa mig världens bästa korv, är gött hungrig... Vi skall sitta på hennes rast och snacka lite och bara äga som vi brukar göra ♥ Fatta vad jag vill ha fredag kväll eller, skall sörje supa som aldrig förr, guuud jag kommer inte att vara på gott humör, stackars fille :( Men hon förstår mig, thank goood! Men nu skall jag dra mig, fukk you alla! // Freitag, over and out!

GLORY GLORY

fifan vad sur jag blir, skrev de perfekta inlägget förut ja de var så perfekt att internet krångla och stängde ner sig..... Aja, är lite orolig för freitag, glory spelar idag och de är rätt spänt, de är änna vinna eller försvinna i dagens läge och jag sitter o håller tummarna för man utd och freitag!

wellwell, är ganska trött idag så tänkte sova direkt efter sex rehab with dr. drew.
man blir rätt sleten av att jobba eller som i mitt fall praktisera varje dag 8-17, sedan jobb på helger.. Men de får gå, behöver cashen som jag hoppas jag får snart för då bli de dirr att boka biljetter till peace and love, fan vad grymt de kommer bli.. De är så mycket saker jag ser fram emot just nu så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Nu ska jag göra mig en natte macka och sedan kanske de kommer ett roligare inlägg än de som kommit hittills, time will tell som med allt annat också. SEE YA

Here I am

Idag har det varit en GRYM dag, jag åkte till min personliga frisöt, a.ka min kära syster och skulle fräsha upp håret mitt, och de blev skit snyggt! Asså den tjejen är sjukt duktig asså, vet vilka färger man skall använda för att få det bästa resultatet, tack syster ♥ Så ni kan gissa att jag vill ha helg och supa med mitt nya hår (och min bättre halva fille, hehehe) Btw, skall göra högskoleprovet på lördag, hur skall det gå? Skall ju liksom ut på fredagen, men hey, det kan nog funka! Eller naaaat... Längtar bara till efter provet är klart då vi skall fira att det är klart, så hej och hejdå! Btw, kanske inte ens kan göra provet kom jag på, om United åker ut idag så finns inte jag längre... Då vill jag att Fille skall bli president, min sista önskan - h8 all of yah :) HEJDÅ!  // Freitag



Moblogg

Skepp o hoj här var de skoj. Sitter på jobbet o dricker kaffe o snusar, himla trevligt! Då varken jag eller min kompanjon är hemma så får jag helt enkelt ta tag i bloggandet själv, med mobilen. How neardy??? Nåja, händer inte mycket idag. Slänger upp ena korven efter den andra o ser allmänt klämtjäck ut, freitag är hos sin syster frisör o gör dreeds (stavning?), fick ett mms o ptja nästa promoe or what? Sötiz blir du gumman, så nu kanske du också får ragg på krogen, tihi.. Ne nu ska jag halsa i mig sista slurken av koffein sedan back to work, holla at me.

Gallery



jag kan inte sova.... hittar inte den andra remixen med den här låten? Freitag, efter min praktik ska den ligga inne bums här :D bra, tack i förhand. LOVE YOU

på tal om samma låt.. sämsta remixen or what? orka slänga in en annan låt bara så där :


original låtarna:

Gör som Freitag, som gjorde som Kissie, som gjorde som Rahlenfeldt...

Bästa veckodagen: fredag & lördag


Humör:
blandat, glad,arg,depp,sur,and so on...


Favoritgodis:
inget fan av godis, gillar kakor mer


Är det nåt du absolut inte äter:
de är mycket..


Kläder just nu:
stort linne och små shorts. perfect match


Musik just nu:
allt möjligt, men just i denna stund pumpar ja moby - why does my heart feel so bad?


Favoritsaft:
svarar som freitag, så strawberry


Dagens längtan:
freitag, ett jobb, körkort och lite där till


Hur många kuddar sover du med
: 4 och en mega stor som jag får nackspärr av


Spelar du nåt instrument:
najje


Dagens frisyr:
hänger o slänger, men blir en bulle på hövva snarast


Kommer du ihåg din första kärlek: FÖRTRÄNGT :D


Har du några homosexuella vänner:
finns nog en och annan som inte stigit ur garderoben ;)


Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid:
hell nej


Ser du på kärleken som ett misstag:
ser de som onödig skit, varför vara tillsammans med någon i flera år om man ändå vet att man inte ska gifta sig med den?? Slöseri med tid, så lev singel o gift er när ni hittat the one.. mitt livs tips till er


Bio eller promenad:
promenad, lätt.


Dagens borde:
gå o lägga mig så jag orkar stiga upp kl 7.


Dagens fundering:
massa onödig skit, behöver filosofera av mig alla tankar liiiiiiiiiide smått...


Snarkar du?
tror inte de


Rädd för insekter?
neej


Det här är jag bra på:
jag är grym på allt


Vad vill du jobba som?
säger som freitag, mån-fre jobb sedan är de bara att köra


Chips eller godis?
just i denna stund, chirre


Skriver du dagbok?
nej för i faen

Har du tatuerat eller piercat dig? Var nånstans? de kommer så fort pengarna börjar rulla in

Hur många syskon har du?
en storebror


Är du rädd för blod?
haha neeej


Anser du att du är stark?
har mina stunder, men oftast inte :P


Röker du?
ja


Snusar du?
ojaa, kärleken i mitt liv


Använder du knark? Nej fifan :D


Kaffe eller te? latte och te med massa socker, fin fina grejer.


London eller Paris:
vill till båda.. freitag, ska vi?


Favoritfärg:
svart, vitt


Född: från mammas pussy, 12 november 1990 en dimmig vinterdag kl 06:42


Nationalitet: Svensk men kan inte lova helt, har delat ett och annat med andra nationaliteter so you can never be sure..

NU:bingen!


Word


Gör som Kissie, som gjorde som Rahlenfeldt...

Bästa veckodagen: När fredag goes freitag, fo'sho!


Humör:
Mjaa, lite trött - men uppspelt!


Favoritgodis:
ALLT som har med saltlaktris att göra!


Är det nåt du absolut inte äter:
Lasagne & Fiskgratäng...


Kläder just nu:
Mina rosa mjukisar och min älskade "Medieprogrammet, Sinclair" t-shirt


Musik just nu:
Ingen, men lyssnar jag så är det Jay Z feat. Eminem - Renegade


Favoritsaft:
Jordgubbsaft


Dagens längtan:
Fille, Spindel & helg med suping!


Hur många kuddar sover du med
: 2 st


Spelar du nåt instrument:
Nej, håller inte på med sånt nörd'eri


Dagens frisyr:
Håret i en tofs


Kommer du ihåg din första kärlek:
Kärlek, vad är det?


Har du några homosexuella vänner:
Nej, inte vad jag vet? Men kan tänka mig att några killar jag känner är gay...


Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid:
Eeeh nej? Välkommen till 2000-talet


Ser du på kärleken som ett misstag:
Ooohja, alla är bara fittiga och skall fucka upp allt så kärlek - nej tack!


Bio eller promenad:
Promenad i min hometown med musik i öronen - ENSAM!


Dagens borde:
Packa min väska inför Uddewalla


Dagens fundering:
Om vad jag skall ha på mig i helgen :'(


Snarkar du?
Oh ja...


Rädd för insekter?
GOSH hatar dom, speciellt myror...


Det här är jag bra på:
Dricka sprit och skaka på rumpan, hehe


Vad vill du jobba som?
Spelar typ inge roll, bara det är ett mån-fre jobb!


Chips eller godis?
CHIPS FOR FUKK SAKE, goood vilken fråga?


Skriver du dagbok?
Skriver en händelsedagbok, men har stoppat lite i tiden där tror jag!


Har du tatuerat eller piercat dig? Var nånstans? Asså, jag har vanliga hål i öronen, ingen tatoo men gud vad jag skulle vilja tatuera i något med Man United ♥ 


Hur många syskon har du?
2 äldre systar


Är du rädd för blod?
OH GOD NO, brukar slicka upp mitt egna blod sometimes :M


Anser du att du är stark?
Stark med muskler? Nej - Som självförtroende? Ja, då är jag nog det starkaste...


Röker du?
Nej, men har testat


Snusar du?
Nej, men det är gött med en ibland...


Använder du knark? Använder? Har aldrig ens testat!


Kaffe eller te? Kaffe med Whiskey i, annars får det va...


London eller Paris:
LONDON, ge mig Premier Leauge


Favoritfärg:
Har ingen, kör på det jag känner för't...


Född: Uddevalla, på deras sjukhus?


Nationalitet: Svensk, ända in i benmärgen!




// And now you know Freitag some more...


Freitag's GRYMMA sex lista

Det fille skrev innan, det är så fukking LIE! Bojan är min, åååh, känner han på smaken i baken nu, and I lööwe it! Men tänker visa andra män som jag kan fukka direkt om jag skulle se dem... Notera att Bojan redan är inblandad och ligger redan uppe vid toppen...


Svennis, vänta bara säger jag, vänta bara...


Paul Scholes, ak.a Morris som fille kallar'n


Barney Stinson, LÄTT!


Edvard Norton, ge mig han naken i sängen :M


Sir Alex, skulle inte tveka en sekund!


Tim Cahill, BARA för att han är snyggst i heeeela fotbolls världen


OCH Maximus, därför att han får mig att dregla...


Tjyv

Är lite besviken på Freitag för hon försöker sno min man, ni förstår Bojan är min. Aja, hon får tro vad hon vill.
Här får ni en bild på två av mina andra män iaf, lever i monogami för er som inte visste de.
Denna bilden togs när dom precis fått nys om att dom höll på med samma tjej, alltså mig. Kan tyvärr inte berätta hur de sluta, men Christiano var iaf tvungen att lämna klubben... to bad, men var nog de bästa för nu kan jag hålla på med båda igen utan att de vet om de..



Det tar inte slut här med havet av män, här kommer några mer bilder på mina älskade : *


Sebbe i Kartellen, ta de lugnt med bang bangandet nu gubben..



Mattias Weinhandl



ja, swagga like us är till mig.. Dwayne michaell carter JR, vi ses om ett år. Lyssna vad jag sagt nu och tappa inte tvålen duschen<3

BOJAN!


Du skall bli min, fast du vet inte om det ännu ♥


Hey!

idag var jag uppe med tuppen för att sjukskriva mig från praktiken, har vaknat halva natten och hostat. Drömt att de varit gubbar i mitt rum som dratt mig i mina ben and so on, mysig natt med andra ord. NOT!
Annars idag har jag... sovit? haha vad händer med mig, jag som alltid brukar vara på allärten och hata att sova. Nåja, ni tror säkert jag är världens tråkigaste människa som bara sover, men skenet bedrar ;) Vänta till helgens inlägg så ska ni få se den riktiga sidan av mig, oss. Ja ni kommer inte bli besvikna iaf!

Funderar om man ska gå en rask promenad och bränna lite på fettet för oj vad mycket fett jag tryckt i mig de senaste dagarna, de är ju så gott i magen men ne nu ska de fasiken bort. Har fått stränga order av Freitag att jag inte får skriva PIP svårt de blev när jag inte får skriva de??? fan.........
Ne, nu ska jag ta ut maten från ugnen och sedan lägga mig o snusa ett helt hav av snus. See ya

GODMORGON ALLA SNYGGA!

Och ni som är fula behöver ju inte ta åt er liksom, eller? :) Idag är det dåligt väder och det gillar jag för då blir man smutsig när man är ute och leker i sandlådan, eeeh glöm de jag sa... Eller? Nej, gud va rolig jag är, eller? HAHA nu slutar jag, men tänkte ta mig en p-p-p-p-p-p-promenix runt my hometown, it's gonna be AAAWESOME! Imorgon så skall jag till min personliga frisör (inte alla som har de) och slingelislinga mitt muthafukkah hår, YEAH! Jag vill också skicka en hälsning till min snorigare halva, krya på dig ♥ eller?

 


It's all good... eller?!

Tänkte bara slänga in en bild så ni får se hur vi ser ut. Kan väl erkänna att den är lite ändrad, så nu behöver vi inte spekulera i de :) Nu ska jag sova så jag kanske bli frisk imorgon, eller så kanske jag råkar vara sjuk till praktiken, time will tell. Night!



Snart är den här

Fille skicka en länk förut, mygod kom nu innan jag snap'ar ihjäl mig...
http://www.youtube.com/watch?v=OnWMkuSACVQ&feature=player_embedded


Oh my gosh



Hoppas på denna sminkningen i helgen, vad säger du Freitag - haj eller naj?


Now I got my shit together

Jisses va trött jag är. Har sovit halva dagen om inte mer, hemma hos farmor sten decka jag i hennes soffa, i bilen somna jag, på pappas jobb somna jag och slutligen i min säng i några timmar, halle vad skönt de var dock.
Helgen har varit craaaatzy, som alltid. LOVE IT.

Här får ni en liden låt att skaka rumpan till, snart ska ni få lära er fiskdansen också.... 3vligt


SAY WHAT!

OH SNAP'A DOODLE asså, är hemma i mitt födelsehem och vad ser jag... Eller vad är det INTE jag ser, vi har ingen cola light hemma! SERIÖST, jag har för mig att vi hade typ 8 liter hemma... Serri, jag måste nog dricka cola light i sömnen, skjut mig - när skall min tur vända?

Yes, it's true

Vi är tillbaka... Försvinner i ett tag gör man, men man kommer alltid tillbaka krypandes. Det händer för mycket i mitt liv för att jag inte skall kunna skriva blogg, visst suger det balle men hey, I roll with it. Lite ombytta roller är det som gäller, det är fille&freitag som kommer att regera världen (dock så gjorde vi det redan, med eller utan blogg) Vi vill att många skall läsa denna skit bloggen så att alla kan se hur jävliga vi är, men som sagt, det är ju F&F vi snackar om ♥ PEACE!


Holla at the fishdance

Hejsvej, F&F har anlänt till bloggvärlden. Himla tjäckt de där, här kan vi skriva öppet om vad som helst, inget kommer lämnas utanför.. Be prepared för en galen blogg med mycket festande, pökande, strulande, hetsiga inlägg and so on... TIHI! Lämnar över ordet till Freitag, om hon är back in track för lide bloggning de vill siga.

Här är en bild på oss:
NOT, hehehehe skoja. De kommer.

RSS 2.0