HHEJ FFRIDA

Var det en tjej eller en kille som ringde dig senast ?
girly

Vad står det i ditt nionde sms ?
hahahaha :D

Vem ringde du senast?
mamma :)
Vad har du för bakgrundsbild på din mobil ?
våran bil

Vilket språk är din mobil på ?
kinesiska :S

Vad heter din ringsignal ?
da da da - lil' wayne... BRA SKIT

Hur många sms har du i din inkorg ?
radera igår så cirkus 38 sms

Vad står det på ditt fjärde sms uppifrån och vem är det ifrån ?
Bra de. God natt och de var från jonatan
Är den 20:de kontakten en av dina bästa vänner ?
han bjussar på öl så han får vara min bästa vän om han vill

Ogillar du nr 5 ?
91:an, haha kul. Nej, men han är en liden stalker

Har du varit i hop med nr 1 ?
ingen aning, kanske på fyllan?

Vad har din mobil för färg ?
den är en riktig svarting

eeh. neeej!!

skepp å hojj här va' de skojj..
ligger i sänga med datorn på magen, satc boxen är igång, musik är på nedladdning, ölen är på kylning, väskan är packad.. Allt som fattas nu är att klockan ska bli 4 så vi kan åka iväg mot Borläääänge, fifan äntligen är dagen kommen hehehh. Måste säga att holly shit vad jag inte tycker om Miranda i Sats, hon passar inte in när man vet att hon är gay och lämna sin man för en tjej som ser ut som hej kom och hjälp mig.. Yeye, kommer sakna freitag denna veckan massor, men när jag kommer hem blir de kramkalas och efter sommaren är de vi två igen, precis som de ska vara! :D

well har inte möe att säga er, så jag avslutar med att nu ska jag bränna en skiva. Önska mig och min lever lycka till på pl, it's going to be freaking awesome dude.
BYE!

PASS OUT

hejsvej, gud dagarna bara rullar förbi hehehe.
Midsommar var helt awesome, ja riktigt roligt var de. Orkar ej gå in på details för då kommer ni väll bli avendsjuka så de riktigt kokar om er. Nåja på lördan vakna man upp kl. 8 "pigg och go", usch.. sov 3 timmar jippie jaay jeej.. Drog hem o tjilla lite sedan bar de av mot kungshamn för att förfesta lide, sedan drog vi till Smögen där de inte var så gött pent, utan jag var sjuk som en strut och somna nästan. Så halv 2 var vi vid uvalla igen, men då skulle vi bestämt efterfesta så somna la inte fören 5 tiden och blev väckt kl 8 av att en full människa kom in haha gött..
Traska hem, slängde mig i sängen o vakna halv 3 på eftermiddagen, mindre gött... Låg i sängen hela dagen i hopp om att bli bättre, men de blev jag ju inte..

Idag har jag inte gjort mye alls, vart hos grandma och ätit lite käk, solat solarium sedan lagt mig ute o solat. Färgat håret i impuls grej så nu är de svart som satan igen.. Madre är icke glader på mig för detta, kan väl inte säga att jag är så nöjd heller :P är ju sommar men men vad ska man ta sig till när håret inte blir som man vill ? Jo man färgar de i den mörkaste färgen så man inte kan göra ett skit utan avfärgningsmedel... INGET BRA TIPS!!!

Nåja, ska fixa håra nu så mami ser att de inte var sååååå fult. Sedan möta upp en kompis på en promenad, sedan ska jag packa för imorgon natt drar jag till p&l :D Wiiho, äntligen!! JAY to the mtrfucking Z here I come :)))

LOVE THE WAY YOU LIE

denna dagen är så jävla bra så jag fyfan., börjar med att eminems nya platta har släppts på spotify och den är grym grym GRYMMMMMMMM!!!!!!
Sedan har dom släppt ett till band till p & l, HOFFMAESTRO! guuud vill dit nuuu. Fan vad underbart de kommer bli.
Ingen förstår nog hur jävla stort de är för mig att se jay fucking z.....
Snart kommer Freitag hit också så ska vi  till Götlaborg och tjilla lite, en awesome dag idag helt enkelt.
Nee nu ska jag lägga mig o dö lite, fififififan :D

PLAY YOUR CARDS

hej hallå, här ligger jag bakis som en dåre men som tur var börjar de släppa lide... Är hungrig som en gris också för den delen, smink från igår, kläder från igår ja hur ska detta gå? hhehehe
är på cp humör också, men jag tycker mig se solen sticka fram bakom rullisarna så må denna kvällen bli bra.
Gårkvällen var ok, riktigt rolig förfest, krogen var ok, mina två vänner bestämde sig för att köra rattfulla och körde då på en räv. Starkt jobbat! Jag cepa loss på msn och de kommer jag få ångra i all min framtid, vem vet hur lång tid jag har kvar ..? Å nu är jag seriös, h-vete...... Att de ska finnas såna jävla jävlar i denna värld, yeye ska inte ödsla tid på sånt skiteri. Just nu ska jag fokusera på; mat, dusch, smink, hår och en stor fet matbit som ska slinka ner i min kropp o sedan blandas ut med alkohol. Vet ni vad som händer sedan ? Ja sedan åker dom jävla matbitarna och alkoholskitarna ut igen, men då är de bara att blanda nytttttttttttt

Haft to go, bye.. And freitag, du suger på att blogga. Ännu mer suger du för jag tror inte ens du läser bloggen..... Bara för de ska jag fixa så du får något att suga på ikväll, något RIKTIGT stort och smaskigt.
tjarå

AS WE ENTER

Hola!
fyfan veckorna bara flyger förbi och imorgon är de exakt 2 veckor kvar till peys and löv, fifan vad kul de ska bli.
min moder sol tycker jag har liiiite för höga förhoppningar men de får man ha, vi har även suttit och diskuterat hur mycket alkohol jag ska ta med mig jag tycker 6 flak o någon bag in da box hon tyckte 1 flak, vem har rätt????
Nåja, idag har jag vart på kurs med jöbba de gick fin fint o jag fick godkänt på provet så de var fina fiskar. Hallejesus var inte igår direkt man gjorde ett prov, haha fy... Fick mig ännu mer att känna att jag aldrig vill börja plugga igen!! Nu ska jag snart ut på en promenix med en blönd vän till mig, vi ska traska som aldrig förr för japp snapp 1 vecka till midsommar liksom, måste bli fit. Kommer jag klara de? Kanske genom att leva på dom 20 % kalori knäckebröden som är så goooa, men de kommer ju jag aldrig palla. Inte för jag vet vart man kan köpa de heller.... Nåjaa, annars i veckan ska jag bara städa hela uppevåningen. På fredag blir de lite jobb och sedan helg tillsammans med min freitag, kommer vara jobbigt att inte fira midsommar med henne eller att inte träffa henne på en hel vecka  veckan efter.......... men vi ska nog klara oss med telefonkontakt !

Ne nu måste jag sätta på mig lite kläder, strut hej

awesome

fifan vad trött jag är efter helgens bravader...  i fredags fick jag hoppa in o jobba några timmar, sedan hämta vi den nya bilen o sedan fick jag skynda att packa väskan o sedan bar de av mot Strömstad. Hallejesus vad fuller jag blev, inte så konstigt kanske eftersom jag inte ens ätit frukost eller något alls på hela dagen.. Mådde inte helt 100 så redan vid 10 fick jag köra varannan vatten, haha inte okej!! Kvällen var iaf riktigt rolig, skönt att komma bort från stada o folket här hemma lide. Dan efter var inte speciellt rolig , längesen jag mådde så dåligt. Hemvägen var hemsk kan ju tillägas. Sen skulle vi ha folk hemma så jag hann inte sova eller något, himla 3vligt de där........ Sedan bar de av o köra pått igen, tråkig utgång.. Uvalla har fan inget bra uteliv alltså.
Nu ska jag snart sova för imorgon kommer Freitag och Spidah in hit så då jävlar ska jag vara på allärten!
Kan ju också tala om att de är så jäääävla awesome att ligga i sin egna säng, ensam så man kan bre ut sig .. ^
Halla

Da Da Da

Eftersom jag har fruktansvärt tråkigt och vädret suger ännu mer så ptja så får jag väl skriva något här.. Förstår inte riktigt vem de är som går in och läser här när vi absolut aldrig skriver, nåja HEJ PÅ DEJ vem du nu än är.
Nåja, de senaste har de la inte hänt speciellt mycket. Helgen var ruskigt tråkig, veckan har inte varit något vidare heller. Jobbat och stått i mestadels men de gillas. Igår jobba jag 12-22 så var gött trött och idag har jag varit på begravning så humöret är inte på topp, men finns inte så mycket man kan göra åt direkt...
Har även hunnit sola en stund idag, kommer aldrig bli brun men försöka går.

Nu ska jag snart färga håret, sedan lägga mig i soffan med något nyttigt att äta, en ansiktsmask och lägga
fötterna i blött, de behövs.

imorgon drar jag mig till Strömstad och partar ravi av mig, sedan på lördag får vi se vad som sker men något roligt ska de allt bli.

Har även fått en ny dator med inbyggd cam, haha cam dagar alltså. Så nu ska jag ta ett ytterst fint kort på mig.... så där ja!!!


WOMEN LIE, MEN LIE

YO!
Blir dåligt med uppdateringar för just nu är de bara en massa festande och annat roligt som sker, har införskaffat mig min egna studentvecka. Tyvärr måste jag säga att jag är grymmare än själva studenterna som börja i eehm söndags? Är djupt besvikió men what to do!!
Snart kommer Freitag hit så ska vi sätta oss i solen och tjilla galet, ikväll blir de grillfest I think, får se om jag orkar bara. Upp o jobba tidigt imorgon och sluta cepe sent, så sedan blir de stress innan utgång!!
Om exakt 5 veckor drar vi till peace and love kommer bli awesome as fuck, fyfan vad jag längtar.
Har inte så mycket mer att säga direkt, händer inget bloggvänligt direkt.-. Helgen kan jag ju säga var riktigt galen..
Sluta med bråk, utkastningar, polisbil och lite annat smått och gott som vi absolut inte ska ta här.
Sedan på lördan drog vi till Bullarn o grilla, drack and so on sedan blev de majfesten, riktigt kuuul!!

SO LONG

RSS 2.0