DU KOMMER IHÅG

eeeh, eftersom jag blev väckt för en stund sedan o inte har ngt att göra så ska jag skriva i minsta detalj, exakt allt som hände på pl.

åkte natten till onsdan o börja dricka då, kom la fram runt halv 10 kanske? minns inte riktigt.. Var kö, väskorna var tunga och ja fyfan de var hemskt att bära allting. Speciellt när våra tält var nästan längst bort. Kom fram iaf och vi slog oss ner, jag drack kanske lite för mycket så de sluta med att jag decka, mycket bra början. efter deckningen blec jag urputtad från stolen men inte ens de väckte mig. Vakna la upp lite senare på kvällen ngn gång o mådde rätt dåligt så jag drack inte mer på den dagen. Vi var o kolla MIKA, haha helt okej men men.
När jag väl skulle somna gick inte de för folk kom in i tältet hela tiden, så fick klä på mig o gå ut igen. Detta resultera i dumma beslut som fan, men men what to do..

Torsdag, vakna kl 7 typ av ett valthorn o hög musik. som jag gjorde varje morgon ungefär. Somna vid 5 vakna vid 7. Satt och drack o sedan kolla vi hoffmaestro som var riiiiktigt grymt fyfan, minns tyvärr inte vad vi gjorde mer men jag antar att vi satt vid vårat uvallacamp o drack hela kvällen.

Fredag, satt vid campet hela dagen o bara drack i solen, riktig varm dag. Hände inget speciellt som jag kommer ihåg.

Lördag, vi drog med bil till Falun o bada o drack, käka konstig mat på ett konstigt ställe. Drog tillbaka till campet o fortsatte dricka. Vid 10 drog vi mot scenerna o vänta. kvart över 12 börja jay-z, vi stod kanske 3 platser från scenen och de var så grymt så de inte går att förklara. Så fort Jay kom upp på scen börja jag grina, hahah kul. Beyoncé stod även bredvid scen o ptja allt var perfekt.
Gick till campet o sten somna,.

Söndag, vakna vid 6 eller ngt. Packa ner alla våra grejer sedan drog vi oss hemåt. Alla sov väl mestadels av tiden i bilen. Sedan kom jag hem o sov, i måndags sov jag hela dagen och igår sov jag hela dagen med. Har knappt rört mig från sängen förutom igår när min hund smet o jag fick springa genom kung o fosterland för att få tag i honom. Så nu har jag blodblåsor o skärsår under båda fötterna, inte okej!!

Idag blev jag väckt av jobbet så ja nu börjar la de "roliga" livet igen med jobb.. Direkt efter jobbet blir de fort hem o fixa sig för sedan ska jag uuuuut med mina tjejer. Fan vad jag saknat dom! Min mobil är pajj också, batteriet är sten dött så nu får jag väl leta upp en annan telefon, BACKARÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

RSS 2.0